perjantai 5. joulukuuta 2014

Mitä lahjaksi ystävälle, jolla on jo kaikkea? Miten olisi "Laajempi Yliaistillinen Erikoistutkimus joka ottaa huomioon karmalliset tekijät"

Kyllä, luit aivan oikein. Nyt olisi tarjolla
Erikoispalvelua, jossa keskitytään hankalien ja vaativien kodin tai muiden rakennusten sekä henkilöiden ja heidän omaisuuteensa liittyvien näkymättömien henkisten rasitteiden ratkaisemiseen, jolloin kohteiden matala energiatilanne saadaan henkisin voimin korjattua.
 Näkymätön henkinen rasite sekä matala energiatilanne eivät varmastikaan ole mitään leikin asioita! Onneksi Laajempi (luonnollisesti myös vähän hintavampi) Yliaistillinen Erikoistutkimus selvittää monia asioita, kuten onko suvussasi sukukirous tai häiritseekö sinua maanläheiseksi jäänyt vainaja. Laajempi Yliaistillinen Erikoistutkimus on niin laaja, että siinä voidaan selvittää koko asuinkaupunkisi mahdolliset maakiroukset! Aikamoista!

Suosikkikohtani on ehkä tämä:
- Onko tutkittavan perheessä, suvussa tai tutkittavan ympärillä negatiivisia henkilöitä, jotka vaikuttavat työ- tai muussa elämässä 
Negatiiviset henkilöt kuntoutetaan, jolloin heillä on mahdollisuus pysyä positiivisina.
 Kieltämättä eräs ystäväni on kova valittamaan asioistaan! Onneksi hänet vain kuntoutettaisiin positiiviseksi, eikä hävitettäisi kokonaan, eikä esim. "ohjata eteenpäin" tai hävitetä kuten jotkut muut mahdolliset löydökset.

Eikä tässä vielä kaikki! Laajempi Yliaistillinen Erikoistutkimus paneutuu myös Sinun bioenergiaasi!

TUTKITTAVAA HENKILÖÄ KOSKEVAT  YLIAISTILLISET LÖYDÖKSET- Onko tutkittavan bioenergiakenttä ja hiven- ja alkuainevaranto täydet
- Onko tutkittavan bioenergiakentässä  ja hiven- ja alkuainevarannossa vain vähän vajetta
- Onko tutkittavan bioenergiakenttä ja hiven- ja alkuainevaranto puolillaan
- Onko tutkittavan bioenergiakenttä ja hiven- ja alkuainevaranto lähes tyhjät

Pliis, sanokaa, ettei kukaan usko tällaista sontaa.
Tämä ja paljon muuta hienoa löydettävissä täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti